top of page

POVEZAVA JE PRVI KORAK
DO SODELOVANJA

Z nami odkrijte,

kako izgledajo dobre povezave!

Kabelske rešitve za vse vaše potrebe...

... iz Lukše d.o.o.!

Dobrodošli na spletni strani našega podjetja! Ponosni smo, da lahko ponudimo različne tehnološke rešitve pri izdelavi kabelskih snopov. Leta izkušenj in sodobna oprema sta le dve orodji za proizvodnjo kakovostnih kabelskih snopov po vaši meri, ki izpolnjujejo zahteve katerega koli vašega projekta. Naša ekipa je predana zagotavljanju kakovostnih rešitev, ki so prilagojene individualnim potrebam vsake stranke.
Poleg velikoserijske proizvodnje ponujamo tudi hitre vzorčne serije, ki so stroškovno optimizirane. Naš cilj je strankam pravočasno zagotoviti enostavno in učinkovito izkušnjo pri pridobivanju kakovostnih kabelskih setov.

attt_detail.jpg

STORITVE

Avtomatizirano ali ročno, malo ali velikoserijsko, enkratna ali redna naročila,... vse to nam omogoča prilagodljiv pristop k realizaciji vaših potreb. Kot zasebno podjetje imamo v Lukše d.o.o. hitro odzivnost k prilagoditvam procesa, kar nam omogoča hitre spremembe v proizvodnji na željo kupca.

POZORNI NA PODROBNOSTI

Kakovost je vedno prisotna skozi naš razvoj in proizvodnjo snopov. Skrbimo, da so vse podrobnosti natančno opredeljene in da končni izdelek ustreza zahtevanim standardom kakovosti. Naša  ekipa je osredotočena zagotavljanju kakovostne storitve in doseganju najboljših rezultatov.

quality.jpg
Untitled design-14.webp

ZAVEZANOST

V Lukše d.o.o. strmimo k učinkovitosti, ki nam omogoča, da stojimo za svojimi zavezami. Strankam je zagotovljena pravočasna dobava ustrezne količine, informacije o stanju naročil ter zavezanost kakovosti in odličnosti.

TRAJNOST

S praktičnimi koraki utiramo začrtano pot v trajnostno delovanje. Več kot 70-odstotna povratna embalaža nam je občutno zmanjšala količino odpadkov v zadnjih letih. Naše odgovorno po-prodajno ravnanje z odpadki vsako leto bolj zmanjšuje vpliv na okolje.

Prehod našega voznega parka na električna vozila (EV) je predstavlja prvi korak k zmanjšanju emisij in prispevanju k Politiki trajnostnega razvoja.

V prihodnosti načrtujemo prehod na fotonapetostne (PV) panele oz. v lastno sončno elektrarno, kar dokazuje našo zavezo k koriščenju obnovljivih virov energije ob vzporednem doseganju nižanja operativnih stroškov, ki se bodo na koncu prenesli na naše stranke. Naš dosleden, a ob enem tudi pragmatičen pristop k dolgoročni strategiji je lahko zgled za prihodnost.

wp4041840-solar-panel-wallpapers.jpg
shema_kakovost_edited.jpg

ZAKAJ LUKŠE ?

​Pristop po meri do vsakega projekta in stranke

Naša ekipa strokovnjakov je usposobljena za načrtovanje in sestavljanje kabelskih snopov po meri za različne industrije, pri čemer uporabljamo sodobno programsko in testno opremo. Pri svojih storitvah se osredotočimo na posamezen projekt, kar zagotavlja stroškovno ugodne rešitve prilagojene našim strankam. Pozornost na podrobnosti zagotavlja, da so kabelski snopi visoke kakovosti z zagotovljeno zanesljivostjo delovanja.

close_fade.jpg

Lukše v letu 2023

50

ZAPOSLENIH

7,1 M€

PROMET

2

AVTOMATKSA

SKLADIŠČA

3

EKIPE

84

PARTNERJEV

4

AVTOMATIZIRANE

PROIZVODNE LINIJE

INDUSTRIJA

Naši

partnerji

Ponosni smo na dolgoletno sodelovanje z našimi strankami, ki se vračajo, kar nam je omogočilo, da gradimo odnose, ki temeljijo na zvestobi in zaupanju.

 

Naša ekipa strokovnjakov je predana oblikovanju izdelkov in storitev najvišje kakovosti, podprtih z našimi inovativnimi in preverjenimi rešitvami. Veselimo se vašega odziva in pomoči pri uresničitvi vaših projektov.

bsh logo_edited.png

BELA TEHNIKA

etrel.png

EV INDUSTRIJA

domel_logo_jpg.png

ELEKTROMOTORJI

eurel_logo.png

GASTRO IND.

bottom of page