top of page
1000x1000-cable-confection.jpg

O PODJETJU

Lukše d.o.o.

Prihova 80, 3331 Nazarje, Slovenia

tel: +386  8 205 47 30

Davčna št.: SI39451500 

Matična št.: 8874093000

 

Prodaja:

sales@lukse.si

Nabava in logistika:

purchase@lukse.si

Splošni kontakt:

info@lukse.si

VIZIJA IN POSLANSTVO

Vedno gledamo korak naprej

»Glavni cilj je nenehno izboljševanje kakovosti naših izdelkov, da presegajo pričakovanja naših poslovnih partnerjev. Prizadevamo si za izboljšanje zadovoljstva naših kupcev z izpolnjevanjem dogovorjenih pogojev in iščemo stroškovno učinkovite rešitve, a se vedno sprašujemo »Ali zmoremo bolje?

Naše glavno poslanstvo je naša zaveza, da v naslednjih 10 letih svoje poslovanje prenesemo na energetsko aktivno podjetje in svoje prihranke prenesemo na stranke, hkrati pa zagotovimo, da naš odtis v okolju ostane neopazen."«

                                     Stane in Rok Lukše

stane_rok.jpg

Mejniki v zgodovini podjetja

1988

ZAČETKI

​Stanko Lukše je podal na podjetniško pot s popoldansko aktivnostjo in  s svojo strastjo do inovacij in vizijo brezhibne povezljivosti, na koncu s svojo ekipo prišel do ustanovitve današnjega podjetja Lukše d.o.o.. Kar se je začelo kot skromen podvig v garaži, je zdaj zacvetelo v uspešno podjetje za proizvodnjo kablov.

1995

USTANOVITEV STANKO LUKŠE S.P.

​Po preselitvi v novo poslovno stavbo je Stanko Lukše ustanovil Stanko Lukše s.p. in z omejenimi viri, a brezmejno odločnostjo, so bili prvi kabli natančno izdelani v vedno bolj uveljavljenem podjetju.

back_about.jpg
bottom of page