top of page

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Svoje procese, delovanje, izobraževanje zaposlenih, predvsem pa odnose s poslovnimi partnerji prilagajamo zahtevam svetovnega trga. Z zagotavljanjem dogovorjene kakovosti zadovoljujemo potrebe naših strank.

Znižujemo skupne stroške in s tem omogočamo aktivacijo večjega dela sredstev v nove tehnologije ali dodatno opremo za širitev proizvodnje in razvoja. Kakovost za nas ni le tehnični pojem, je naš način razmišljanja in delovanja, ki se vedno začne in zaključi z zadovoljnimi strankami.

CTQ1.jpg

Kritični do kakovosti

Vsak parameter je pomemben, vendar z razlikovanjem med KRITIČNIMI (CC) in POMEMBNIMI (SC) kontrolnimi točkami razdelimo naš fokus na več ravni kakovosti, pri čemer dajemo večji poudarek KRITIČNIM, ki so ključni za MTBF končnega izdelka. Ti parametri se spremljajo bolj pogosto in z več podrobnostmi, vendar ne zanemarimo POMEMBNIH točk, ki prispevajo k splošnemu zagotavljanju kakovosti.

Kontrola skladnosti CTQ je v skladu z veljavnimi standardi za izvlečne in potisne sile stiskalnic za konektor/vodnik z računalniško podprtim merilnim sistemom Mecesin Multi Test 2.5i. Mikrografija preseka odtisov pa vršimo z računalniško opremo C-Tec - ML 3020.

Kontrolna strojna oprema:

  • Mecesin Multi Test 2.5i

  • C-Tec ML 3020

  • Checkline Europe FMT-100WT

  • Moduli za testiranje različnih namenov

CTQ3_edited.jpg
IMG_0646.jpg

Analizator sile stiskanja (CFA)

Programska oprema CFALab nam omogoča prenos pomembnih podatkov, ustvarjenih z analizo sile stiskanja CFA in CFA+ iz modula za stiskanje na vseh naših strojih Komax, in njihovo analizo na ločen  računalnik. Med analiziranjem podatkov in optimizacijo lahko proizvodnja poteka brez prekinitev.

CFAlab predstavlja vse rezultate za stiskanje v obliki diagrama, kar omogoča enostavno analizo in hitro nastavitev parametrov CFA in CFA+. Morebiten izmet iz proizvodnje se pri tem uspešno omeji in hkrati zmanjšuje. S programsko opremo lahko simuliramo različne nastavitve ter nato nove nastavitve prenesemo direktno v proizvodni proces simultano brez zaustavljanja procesa.

CFA.jpg

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 povečuje verodostojnost našega podjetja na trgu. Služi kot dokaz naše zavezanosti nenehne izboljšave kakovosti, ki strankam, partnerjem in zainteresiranim stranem dokazuje, da se pri svojem delovanju držimo PDCA spirali izboljšav. Poudarek standarda na odločanju na podlagi analiziranih podatkov in spremljanju delovanja nam omogoča, da prepoznamo področja za izboljšave in sprejmemo proaktivne ukrepe za njihovo izboljšave. To ne le povečuje robustnost naših notranjih procesov, temveč tudi konkurenčno pozicionira naše podjetje v industriji, kar odpira nove priložnosti za rast in sodelovanje. Na splošno je ISO 9001 postal temelj našega prizadevanja za odličnost, saj zagotavlja strukturirano in učinkovito sredstvo za zagotavljanje kakovosti, zadovoljstva strank in trajnostnega poslovnega uspeha.

ISO_logo.jpg
bottom of page